Traveling..

een van mijn grootste wensen, en waarschijnlijk niet alleen die van mij is reizen.
ik wil de wereld zien! van Nederland heb ik intussen wel genoeg gehad, het land van klompen, kaas en slecht weer.
Italië kan ik ondertussen ook wel van mijn lijstje afschrapen, want daar ben ik ook al supervaak geweest aangezien mijn halve familie daar woont.

DisneyWorld in Florida spreekt mij wel aan, ik vond Disneyland Paris als klein kind al helemaal geweldig, laat staan DisneyWORLD! *hearteyes*

sinds dirty dancing 2 spreekt Cuba mij heel erg aan, het ziet er zo vrolijk kleurrijk uit en het is superwarm daar! me likey!
lekker cultuur proeven, maar van de cubaanse sigaren blijf ik af, ugh roken is helemaal niks voor mij!

two hands in the air for the big city! welk meisje droomt er nou niet van om urenlang in New York te shoppen? nou ik in ieder geval wel! ik zou alleen al willen weten wat daar op het menu staat bij de MacDonalds, everything’s big!

Japan ziet er ook amazing uit! sinds ik manga kijk wil ik een tripje naar Tokio maken.. zeg nou zelf, al die lichten! dat is toch amazing! Japan lijkt me alleen al geweldig door de technologie daar! Harajuku girls all the way..

dit is een klein deel van de lijst waar ik naar toe wil, en ik hoop dat het me allemaal ook gaat lukken! een paar weken weet ik namelijk al wat ik wil gaan studeren, en ik wil graag iets met reizen doen..
dus na mijn mavo ga ik MBO commercieel medewerker & leidinggevende reisbureau doen. na twee jaar hoop ik door te kunnen stromen naar het HBO en dan wil ik graag luchtvaartdienst studeren.. I want to travel so bad!

welke landen/plekken staan nog op jouw wishlist?

Advertenties

2 thoughts on “Traveling..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s